Om oss

Lite om mig själv

– kärleken till stål
Jag heter Mimmi Edström och driver företaget Late Blooming. Jag arbetade i många år i bank- och finansbranschen, men beslutade mig för att säga upp mig för att följa den dröm som jag haft sedan länge: att få arbeta kreativt och göra något eget. 

Så lite senare i livet startade jag Late-Blooming, 

Late-Blooming är resultatet av ett par års utbildning i möbeltapetsering, erfarenheter efter omfattande renoveringsarbeten samt en svetskurs. Svetskursen gjorde ett stort avtryck i mitt liv, jag fick många varma känslor för stål, detta fantastiska material!

Kursen slutade med att jag började skissa på krukor i stål och i mars 2015 påbörjades försäljningen av min första kruka;  First Bloom! 

– för mig så är det detaljerna som gör helheten
Jag gillar att omge mig med personliga saker och då gärna saker med en historia. Jag inspireras av resor, musik, natur, färg och form. Jag tycker om att vara utomhus, gärna nära havet eller med en kopp kaffe under paraplyet. 

Men framförallt inspireras jag av möten och samtal med andra människor, det ger mig inspirationen att fortsätta skapa, fantisera och drömma  vidare…

Min förhoppning är att du gillar det du ser och att du precis som jag kommer att hitta många favoriter.

Varmt välkommen in i min värld!

Mimmi

LATE BLOOMING

Formgivna och tillverkade i Sverige